Hansi æret ved dk4 schlagerfestival

Der skal meget til at afbryde en Hansi Hinterseer-koncert, men det skete ikke desto mindre lørdag aften ved dk4s Schlagerfestival 2015 i Horsens, da Hansi Hinterseer efter en meget vellykket og stemningsfuld koncert var gået i gang med ekstranumrene.

Pludselig trådte Schlagerfestivalens vært, Ole Stephensen, ind på scenen og sagde til Hansi, at han blev nødt til at afbryde, fordi han havde en vigtig meddelelse. Og så blev det til publikums store tilfredshed offentliggjort, at Hansi skulle æres, fordi han helt sensationelt gennem de seneste år med koncerter i Danmark havde præsteret mere end 15 udsolgte koncerter. Manfred Hertleins Veranstaltungs GmbH, der er selskabet bag Hansis tourneer kunne fortælle, at så mange udsolgte huse for en tysksyngende kunstner i udlandet er helt sensationelt.

Frank Panduro fra Horsens & Friends overrakte prisen til Hansi Hinterseer.

Efter koncerten hyldede Benjamin Mäbert, der er projektleder hos Manfred Hertlein i øvrigt også ærespriser til Frank Panduro og til dk4s ejer Stig H. Hasner for deres kæmpe indsats og opbakning bag Hansis koncerter i Danmark, og der var også en pris til Hansis manager Michael König.

 

Billetsalget til Hansi Hinterseers koncerter i Danmark i 2016 i Ballerup, Horsens og Aalborg er godt i gang, men hvis du ikke allerede har købt billet, så er det nu, at Hansi skal sikres endnu tre udsolgte koncerter. Billetter købes på billetnet.dk.

 

Foto: Steen Andersen