I morgen 22.00

Litteraturens åsteder: Holbergs Sorø

Professor Anne-Marie Mai beretter i Sorø om Akademiets tidlige historie, hvor Ludvig Holberg spillede en stor rolle. Det er også her, man kan opleve en kvindelig dramatikers kastration af den store danske komedieforfatter.

I morgen 20.30

Fra dagvogn til rejseselskab: Historien om Riis Rejser

Brødrene Søren og Jacob Riis er indehavere af Riis Rejser og 4. generation i familieforetagenet. I programmet ”Fra Dagvogn til Rejseselskab” tager de os med tilbage til 1898, hvor grundstenen til forretningen blev lagt af deres oldefar, da han etablerede en dagvogn fra Bovbjerg til købstaden Lemvig i Vestjylland.

Tryk på
og bliv opdateret om aftenens programmer på
Aktuelle programserier

dk4FRITID

dk4FRITID sender hver søndag fra kl. 8 til kl. 11. Som navnet indikerer, handler det om alt, hvad du kan lave i din fritid.

Læs mere

Naturligvis

"Naturligvis" er en programserie, der sætter fokus på sundhed.

Læs mere

Dus med din pc

Se med, når dk4 og dukaPC hjælper seerne til at springe ind i den digitale tidsalder.

Læs mere

 

La det gro

To parcelhusgrunde i Nordsjælland lægger haver til, når dk4s havemagasin ”La’ det gro” igennem et helt haveår følger naturens gang.

Læs mere

Speedway

Følg Nicki´s VM kamp i speedway på dk4. Verdensmesterskabet i speedway afgøres gennem 12 Grand Prix-løb, hvor alle indkørte point tæller med i det samlede regnskab om medaljer.

Læs mere

Jagtmagasinet

Jagtmagasinet har premiere søndag klokken 17.00 og repremiere mandag klokken 22.30 samt efterfølgende et antal gange i løbet af ugen.

Læs mere

 

Seniormagasinet

Hvorfor er det lige, at borgere på 70 år skal testes for at få fornyet deres kørekort – uanset om de er sunde og raske og i øvrigt kører fuldstændig perfekt? Hvad siger den nyeste forskning på demens- og ældreområdet? Hvordan går det med brugen af it blandt den ældste del af befolkningen, og hvordan kan der tages hånd om de svageste af de ældre danskere?

Læs mere

Litteraturens åsteder

Anne-Marie Mai besøger en række af litteraturens åsteder sammen med dk4.

Læs mere

Det handler om følelser

At være menneske er fyldt med udfordringer.Livet møder os konstant med noget, vi skal forholde os til og overkomme.

Læs mere
 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.