Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Fra dagvogn til rejseselskab: Historien om Riis Rejser

Brødrene Søren og Jacob Riis er indehavere af Riis Rejser og 4. generation i familieforetagenet. I programmet ”Fra Dagvogn til Rejseselskab” tager de os med tilbage til 1898, hvor grundstenen til forretningen blev lagt af deres oldefar, da han etablerede en dagvogn fra Bovbjerg til købstaden Lemvig i Vestjylland.

I 30’erne overtog brødrenes bedstefar og bedstemor vognmandsforretningen og begyndte at arrangere udflugter rundt omkring i landet. Bedstefaderen Jacob Riis blev kernen omkring udflugterne, da han var en dygtig formidler og kunne samle et selskab omkring sig og lave et godt fællesskab. Brødrenes forældre overtog forretningen i 70’erne og begyndte at arrangere rejser til udlandet og sætte struktur på firmaets rejseaktiviteter. I 2001 tog brødrene selv førerpinden i firmaet og har siden udvidet forretningen til at være et landsdækkende rejseselskab.

Programmet giver også et unikt indblik i en moderne busrejse, da brødrene selv sætter sig i bussen for at køre en busfuld gæster til den tyske by Dresden for at give dem en kulturel og naturskøn oplevelse med masser af samvær, fællesskab og nærvær.


Fra dagvogn_til_rejseselskab_Historien_om_Riis_Rejser_Soeren_og_Jacob_lille
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.