Annonce


Programomtaler

Ved Brabrand Sø, vest for Aarhus, ligger Brabrand Kirke. Alle de mange mennesker, der bruger Brabrandstien kender den hvide kirke, som har ligget der siden middelalderen.
Provst Esben Andersen fortæller om den lille kirke, der blev stor – om en mindetavle, der fik det sidste ord - om bygningshåndværkerne, der lavede billeder af hinanden – og om billeder, der skal give de gamle kalkmalerier baghjul.

Medvirkende:
Provst Esben Andersen, sognepræst ved Brabrand Kirke.
Mange biler er i den seneste periode passeret igennem MotorTV’s testhold, og i seneste udgave af programmet præsenteres du for nyheder som den brandhotte Volvo CX40, Seat Ibiza, Opel Grandland X, to stk. Kia i hhv. hybrid- og ren el-version, samt den lynhurtige Honda Civic med hele 320 hestekræfter.
Så se med i MotorTV her på dk4.
Spilleglæden er umiddelbar i denne sæsonafslutning fra Mariehaven.
Spørg Direkte er dit program, hvor du ”sidder i værtsstolen” i 45 minutter og stiller spørgsmålene til dagens gæst.
Engang kaldte man Østersøen for "Fredens Hav"... Det gør man ikke længere.
På Sct. Clemens torv, i hjertet af Aarhus, ligger Mackie’s Pizza og Cantina, der er et af Aarhus første pizzeriaer.
I denne udgave af ”Dansk – tysk med Matlok” er Siegfried Matlok på besøg hos Grænseforeningen i København, hvor han møder en ekspert på indre og ydre grænser, på EU og Europa.
Gennem hele forestillingen er der kun én skuespiller på scenen – på et løbebånd. Han løber nærmest for livet. Eller i hvert fald for at få bearbejdet sin lille datters død.
Ingen kan være i tvivl om, at Danmark, vores eget land, er den helt oplagte feriedestination. Derfor skal vi i næste afsnit af ”På tur til…” til den nordlige del af Jylland, nærmere betegnet Vesthimmerland, der ligger lige syd for Limfjorden.
Så er de atter klar på den karakteristiske scene i Mariehaven. Det store velspillende orkester får besøg af musikalske gæster.
Side 1 ud af 268

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce