Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

The Diner - et nyt led i kæden (5:5)

Sidste afsnit af ”The Diner – et nyt led i kæden” starter på Vejle Musikteater, hvor der afholdes audition for at ansætte de nye medarbejdere til The Diner FIFTY NINE.

Ansøgerne har hver 5 minutter på scenen til at overbevise det kræsne dommerpanel om, at det netop er dem, som skal servicere de mange kunder i den nye diner, og det forsøges bl.a. med masser af sang, flotte 50’er kjoler og entre på rulleskøjter. Med stor forsinkelse ankommer de amerikanske møbler til Danmark og sammen med de nyansatte medarbejdere går Nipper og Mos i gang med at indrette The Diner FIFTY NINE. Men det bliver et kapløb med tiden for at få alt klar til receptionen og den store åbningsdag, for der bliver ved med at dukke nye udfordringer op lige til det sidste.

I serien ”The Diner – et nyt led i kæden” følger dk4 etableringen af The Diners nye restaurant ved motorvejsafkørsel 59 nord for Vejle – The Diner FIFTY NINE. Makkerparret bag The Diner er de to forretningsmænd Lars Been Nipper og Morten Schaumann, som til dagligt kun omtales Nipper og Mos. Sammen har de startet The Diner, som er en amerikansk inspireret 50’er diner, og deres store drøm er at udvide konceptet til en landsdækkende franchise-kæde. dk4 er med hele vejen fra den eksisterende bygning rives ned, over turen til USA, hvor der skal indsamles ny inspiration og købes udsmykning til den nye restaurant, til The Diner FIFTY NINE slår dørene op for de første kunder. Samtidig giver Nipper og Mos dk4s seere et unikt indblik i hele historien og tankerne bag The Diner.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.