Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Koncert med Pernille Højmark og Det Kompetente Orkester - live fra Studio 55
Hun har levet, elsket og brændt nallerne – og hun er ikke bange for at dele ud af sine erfaringer. I 2018 tog hun springet og debuterede med sine egne sange.


Efter at have rejst Danmark tyndt med partybandet Sweethearts, der nok formår at få gang i en fest, var det på tide at gå fra covernummer til nogle sange med hjerteblod.
Med sig i Studie 55 har hun her ”Det kompetente orkester”, der på fornem vis understregede den gode stemning. Sangene er en rigtig god blanding af temaer; fra skilsmisse til det at komme videre samt en opsang om at gribe livet, men de handler også om at slutte fred med, hvem man er, og hvor man er havnet.
Pernille Højmark mener selv at en af grundene til, at der er gået så lang tid, før sangene kom, var at hun skulle derhen, hvor man ikke længere var så bange for at blive bedømt negativt. Det er en ærlig koncert, fyldt med smittende livsglæde og gåpåmod.

Medvirkende: Pernille Højmark - lead sanger, Stine Gry Finsen - kor, Lars Fabiansen - guitar, Jacob Hatholt - trommer, Tore Hauge - bas, Peter Michael Jensen - keyboard og kapelmester.

dk4 har sat scenen og lader et væld af danske bands indtage den. Den musikalske bredde er stor i Danmark – det er bare ikke alle genrer, der får lige meget plads i det offentlige rum. I ”Live fra Studio 55” har musikerne scenen i godt 60 min., hvor de kan præsentere hele deres set – og ikke kun det enkelte hit.

Få en musikalsk oplevelse i ”Live fra Studio 55”, hver gang på dk4!
Måske taler genren umiddelbart ikke til dig, men nærheden og intensiteten, der findes i håndspillet live musik, kan ikke sammenlignes med det, man hører i radioen.
Kommende sendetider
Programmet er ikke programsat i den kommende tid.
Relaterede emner
» Brown’s Pitstop Koncert
» Schlagertoppen (42)
» Allan Bo Quintet Koncert
» Schlagertoppen (40)
» Palle Puma Koncert