Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Jagtmagasinet: Jagtroadtrip i New Zealand (6:6)
Tag med buejæger og “Alene i Vildmarken”-vinder Ulrik Ørskov og hans makker riffeljæger Aske Rif Torbensen på mission for det internationale, virtuelle jagtfællesskab The Monocular. En mission, der bringer os til New Zealand for at mæske os i enhver jægers våde drøm af en jagtodyssé.


Ulrik og Aske er begge erfarne jægere og med adskillige prisvindende jagtfilm i bagagen. Det bliver en omfattende 14 dages jagtroadtrip i den new zealandske vildmark, rig på oplevelser for livet. I bakker, bush og bjerge skal vi følge vores to helte på jagt i flere af de forskellige af jagtens discipliner, som bydes til på disse kanter.

I sjette og sidste afsnit af Jagtmagasinets jagtroadtrip i New Zealand fortsætter vi lidt i samme rille som i femte afsnit med fokus på de personlighedsskabende oplevelser frem for vilde trofæer, som dette roadtrip har været så rig på. Vi vender atter blikket mod bjergene og de to sidste dage dér – såvel som for turen generelt – hvor vi for alvor oplever effekten af to ugers hårdt slid og slæb i de new zealandske jagtmarker komme til overfladen, da vejret kommer på tværs. Og da vejrets hærgen tager til, rejser spørgsmålet sig, om helikopteren overhovedet er i stand til at komme og hente dem


Se programmet allerede nu på dk4.tv


Se et spot for programmet her:Kommende sendetider
Programmet er ikke programsat i den kommende tid.
Relaterede emner
» Havemagasinet - Blomstrende byhave
» Havemagasinet - Blomstrende byhave
» Havemagasinet - Blomstrende byhave
» Jagtmagasinet: Bukkejagt 2024
» Jagtmagasinet: Jagtroadtrip i New Zealand (5:6)