Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Noget i glasset - på besøg hos Tenuta di Lilliano

I denne særudgave af ”Noget i glasset”, tager vi jer med på en tur til Toscana.

Området tiltrækker hvert år i tusindvis af danskere og det forstår man godt. Vejret er fantastisk, landskabet bedårende med et smukt kuperet terræn med bløde bakker og lune dale. Det er smuk mosaik af vinmarker, olivenlunde og cypresser, der både drager og beroliger.

Vores dansk-italiensk vært; Claudia Amendola har besøgt Alessandro Ruspoli, der er eksportdirektør i familiefirmaet. Familien har dyrket vin i snart 100 år, men siden 1958 har de selv tappet på flaske og solgt under familiens navn. Ejendommen ligger stort set midtvejs mellem Firenze og Siena.

Det er en smuk og stor ejendom på hele 460 ha. Man kan som turist besøge vingården og sågar bo på matriklen. Sidst i udsendelsen vil vinekspert; Ib Bergkjær, som vanligt, komme med et par vinanbefalinger.
Så se endelig med når vi sender ”Noget i glasset” - på besøg hos Tenuta di Lilliano.


I programmet hører vi mere om:
  • 2019 Chianti Classico Tenuta di Lilliano. Det er 90 % Sangiovese 5 % Colorino og 5 % Merlot. Der er tale om en frisk og frugtrig størrelse med indsmigrende aroma af kirsebær og sødme.
  • Skal vi tage steppet op, så er det 2017 Chianti Classico Riserva Tenute di Lilliano. Her har vinen naturligvis noget mere dybde og intensitet. Aromaen fra Sangiovese viser sine karakteristika.
    Der er tale om 95 % Sangiovese og 5 % Merlot.

Se programmet allerede nu på dk4.tv

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.