Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Musikalsk rejse: Ruth Felix, Atlantis, Rudy Giovannini m.fl.

Alle veje fører til Bruck an der Mur. Bruck er Steiermarks fjerde største by og et vigtigt trafikknudepunkt. „Kulturhovedstaden - Bruck an der Mur“ anses desuden både af dens borgere, hele regionen og af de besøgende for at være et kulturelt centrum.

I trekanten mellem Østrig, Slovenien og Italien ligger den drømmeskønne Kärntner ferieregion „Villach-Warmbad, Faaker See og Ossiacher See“.
Faaker See og Ossiacher See tilbyder de besøgende fritidsaktiviteter af enhver slags.

Regionens fire vigtigste bjerge er Gerlitzen Alpe, Verditz, trekanten mellem de tre lande og Naturpark Villacher Alpe. Her ligger et vidtstrakt vandrerområde med herlige udsigter.
Ørne og andre rovfugle trækker deres cirkler over borgen Landskron.
Her fra har de sikkert det bedste udsyn over den vidunderlige region Villach-Warmbad, Faaker See og Ossiacher See.Tag med på en musikalsk rejse.

Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse. 
En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne – hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader.
På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner. 
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.