Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Anne-Vibeke rejser: Girona Foto: Lasse Løndahl Henriksen

Anne-Vibeke rejser: Girona

I samme øjeblik man krydser den spansk-franske grænse nord for Barcelona, går det op én, at man er kommet til et helt særligt område i Europa. Spansk og alligevel slet ikke.

Her i den nordlige del af Catalonien er selvstændighedstrangen enorm, og når man kommer ude fra, er det også ret svært at se, hvorfor det ikke skulle kunne lade sig gøre at løsrive sig fra Spanien, for her er alt.
Anne-Vibeke begynder sin rejse oppe i bjergene, tæt på Pyrenæerne, og på en hel special campingplads, der er velegnet til at kigge på stjerner, fordi lysforurening ikke eksisterer her.

Derfra går turen videre til kysten, hvor 90 % af alle områdets campingpladser ligger – pga. kilometerlange sandstrande, en bagende sol og et godt køkken. At man spiser godt i området skyldes de frodige marker nedenfor bjergene, der sammen med alt godt fra havet byder på et velsmagende og spændende køkken. Verdens bedste restaurant gennem fem år El Bulli lå af gode grunde lige her.

Anne-Vibeke besøger også Salvador Dalis fødeby Cadaqués og provinsens smukke hovedby Girona, der ofte er blevet brugt til storslåede scener i Game of Thrones.
Anne-Vibeke taler også med danske familier, der har fundet deres bud på en perfekt campingferie i det skønne område.


Læs mere om Girona og Costa Brava på www.AnneVibekeRejser.dk

Anne-Vibeke rejser_Girona_2 foto_Lasse_Loendahl_Henriksen_lilleAnne-Vibeke rejser_Girona_foto_Lasse_Loendahl_Henriksen_lille


Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.