Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Kl. 09.15
OutFit
 
 

Annonce


Tysklands valg - Europas skæbne: Det tyske valg 2017

Den 24. september er der valg i Tyskland. Hvem bliver ny kansler? Hvordan kommer den nye regering til at se ud? Kan kansler Angela Merkel fortsætte en ny periode, som alt tyder på, eller kan udfordreren Martin Schulz overraske i slutspurten?

Gør det overhovedet nogen forskel, om Merkel eller Schulz bliver kansler eller for den sags skyld, hvem der kommer til at danne regering? Hvad med Alternative für Deutschland, FDP, De Grønne eller Die Linke? Spiller de nogen rolle?

Hvilken betydning har resultatet af det tyske valg for tyskerne, men også for forholdet mellem Danmark og Tyskland og ikke mindst for det europæiske samarbejde?

Denne række af spørgsmål har dk4 og Siegfried Matlok gennem 12 optaktsprogrammer til valget i Tyskland belyst sammen med en række danske kendere af dansk-tyske forhold og af Tysklands betydning for Europa og resten af verden – herunder fire tidligere udenrigsministre.

Samtlige programmer genudsendes på valgdagen i forlængelse af hinanden fra lige efter midnat den 24.09. og frem til kl. 07.15, således at danskerne har de bedste forudsætninger for at følge med i og for at vurdere betydningen af resultatet af valget i Tyskland.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce