Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Koncert: Mazel Klezmer Band - live fra Studio 55

Mazel er et gammelt hebraisk ord, som egentlig ikke kan oversættes direkte til dansk. Prøver man, kan man sige; Mazel er et sted, hvor tingene går godt, når man er glad, velsignet og sprudlende fuld af lykke og held. Det er den stemning, som bandet Mazel ønsker at skabe med deres musik.

Klezmer-musik er traditionel jødisk folkemusik, der bruges til bryllupper og livets fester, og musikken kan, som jødernes historie, være både livlig eller utrolig sørgelig.
Mazel Klezmer Band har eksisteret i 19 år, med en smule udskiftning undervejs.
Deres repertoire spænder over en bred vifte – lige fra den traditionelle festmusik til jødisk vaudevilles, egne kompositioner og kabaret. En af deres målsætninger er, at man ikke skal kunne regne den næste stemning ud. Med små anekdoter, humor og stor viden om genren er koncerten en sørgmunter rejse ind i en spændende musikalsk sfære. Rigtig god fornøjelse!

Bandet består af Ronen Thalmay – vokal, Kristoffer Nybye – klarinet, Mette Smidl – violin, Frode Andersen – accordeon og Michael Møller på bas og guitar.


dk4 har sat scenen og lader et væld af danske bands indtage den. Den musikalske bredde er stor i Danmark – det er bare ikke alle genrer, der får lige meget plads i det offentlige rum. I ”Live fra Studio 55” har musikerne scenen i godt 60 min., hvor de kan præsentere hele deres set – og ikke kun det enkelte hit.

Få en musikalsk oplevelse i ”Live fra Studio 55”, hver gang på dk4!
Måske taler genren umiddelbart ikke til dig, men nærheden og intensiteten, der findes i håndspillet live musik, kan ikke sammenlignes med det, man hører i radioen.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.