Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Koncert med Lune Carlsens’ Gasværk - live fra Studio 55

Når Jan Lune Carlsen står med sin guitar, sin datter og sit band på scenen, så er der fest – både på scenen og blandt publikum.

Jan Lune Carlsen, formår at videregive Kim Larsens mange klassikere på sin egen måde, men med stor respekt og kærlighed for mesteren selv. Så er man til ”Hva’ gør vi nu, lille du?”, ”Sirenesangen”, ” This is my Life”, ”Rabalderstræde” og ”midt om natten” så er denne koncert et must.

Siden Lune Carlsen var helt ung har Kim Larsens musik fyldt rigtig meget i hans liv. Ud over at være lydsporet i Lune Carlsens tilværelse, har stemmeligheden været en succes ved mange lejrbål.
I 2003 tog Lune Carlsens liv en drastisk drejning, da han blev opdaget. Fra lejrbål var han røget på scenen i et lokalt band ved Marielyst på Lolland Falster. Med bl.a. de medvirkende fra sommerrevyen som publikum blev det åbenlyse talent spottet. Amin Jensen skubbede på, og tre måneder senere måtte Jan Lune Carlsen lukke sit murefirma til fordel for et liv på scenen.

Nu kører han Danmark tynd, til bryllupper, byfester, fødselsdage og hvad der ellers byder sig til. Det bliver til mere end 70.000 km om året, og man forstår godt, hvorfor han er efterspurgt.

Mød den sympatiske sanger og guitarist i ”Koncert med Lune Carlsens’ Gasværk". Kim Larsen kunne ikke selv have valgt en bedre ambassadør for sin musik. Rigtig god fornøjelse her på dk4!

Medvirkende: Jan Lune Carlsen - vokal og akustisk guitar, Stephanie Ravn - vokal og kor, Søren Sebber Larsen - kor, akustisk- og elguitar, Rune Holberg - bas, Martin Munck Jønsson – keyboard, Niels Poulsen - elguitar og kor og Flemming Olsen – trommer.

               Denne optagelse fandt sted i maj 2018, inden Kim Larsens død.
                                           Æret være hans minde

                                        Kim Melius Flyvholm Larsen
                              * 23. oktober 1945 † 30. september 2018


dk4 har sat scenen og lader et væld af danske bands indtage den. Den musikalske bredde er stor i Danmark – det er bare ikke alle genrer, der får lige meget plads i det offentlige rum. I ”Live fra Studio 55” har musikerne scenen i godt 60 min., hvor de kan præsentere hele deres set – og ikke kun det enkelte hit.

Få en musikalsk oplevelse i ”Live fra Studio 55”, hver gang på dk4!
Måske taler genren umiddelbart ikke til dig, men nærheden og intensiteten, der findes i håndspillet live musik, kan ikke sammenlignes med det, man hører i radioen.


Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.