Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Koncert med Katrine Schmidt - Live fra Studio 55

Hun elsker den ærlighed og simplicitet, der ligger lige til højrebenet i countrymusikken. Stemmen smyger sig som en venlig brise, med hilsen fra de amerikanske sydstater, i de friskkomponerede tekster.

Men sangerinden og hendes band kommer fra det nordjyske, og navnet Schmidt er bare en hilsen fra en forfader. Det er kun to år siden, hun forlod de trygger rammer på konservatoriet og tog ud på landevejene med sin musik. Den 27-årige sangerinde nyder dog at fordybe sig og leve drømmen ud, så hun er allerede i gang med at lave sange til sit andet album. Her kan man opleve numre fra hendes første udgivelse – numre, der først er på vej samt enkelte covernummers. Så velkommen til den nye danske countrystjerne og rigtig god fornøjelse!

Medvirkende: Katrine Schmidt, lead vokal - Steffen Frithjof, akustisk-/elguitar - Lucas Illanes, akustisk-/el guitar, kor - Johannes Aaen Jensen, klaver, orgel, kor - Rasmus Jørløv, bas, kor - Jonas Kardyb Nicolaisen, trommer.

dk4 har sat scenen og lader et væld af danske bands indtage den. Den musikalske bredde er stor i Danmark – det er bare ikke alle genrer, der får lige meget plads i det offentlige rum. I ”Live fra Studio 55” har musikerne scenen i godt 60 min., hvor de kan præsentere hele deres set – og ikke kun det enkelte hit.

Få en musikalsk oplevelse i ”Live fra Studio 55”, hver gang på dk4!
Måske taler genren umiddelbart ikke til dig, men nærheden og intensiteten, der findes i håndspillet live musik, kan ikke sammenlignes med det, man hører i radioen.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.