Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Søstrene Bisp på Borgen Pelle Dragsted

Enhedslistens kirkeordfører Pelle Dragsted mener, at vi som individer er drevet af noget, der rækker ud over det enkelte menneske. Det lyder næsten religiøst, men sådan forstår han det nu ikke.

Pelle Dragsted kalder sig ikke religiøs eller troende, men han synes, at religion kan bidrage positivt til samfundet, at religionsfriheden er afgørende, og at folkekirken skal skilles mere fra staten. Det Pelle Dragsted tror på er, at vi kan skabe et anderledes og bedre samfund.

Pelle Dragsted er gæst i denne udgave af ”Søstrene Bisp på Borgen”, hvori han møder biskop Marianne Christiansen. Hans motto eller grundsætning lyder:
”Fællesskabet er ikke en modsætning til, men snarere en forudsætning for den enkeltes individuelle frihed”.

Hvad driver folketingspolitikerne? Hvad tror de på? Hvilke værdier ligger til grund for deres politiske handlinger? Hvordan ser de på religionens rolle i det offentlige rum og på religionsfrihed? Har de en grundsætning, et motto, en fortælling eller noget andet, der er retningsgivende for deres virke som politiker?
Disse spørgsmål drøfter biskopperne Marianne Christiansen fra Haderslev Stift og Tine Lindhardt fra Fyens Stift, når de i dk4s nye programserie ”Søstrene Bisp på Borgen” rykker ind i Samtaleværelset på Christiansborg og møder en repræsentant fra samtlige partier i Folketinget.

”Søstrene Bisp på Borgen” produceres i samarbejde med Fyens Stift og Haderslev Stift.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.