Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Søstrene Bisp på Borgen Carolina Magdalene Maier

Alternativets kirkeordfører Carolina Magdalene Maier er glad for, at der findes kirker. Hun synes, at kirkerummet ”kan noget”. Når hun er i kirken, giver det hende en ydmyghed over at være lille i den store verden.

Carolina Magdalene Maier er gæst i denne udgave af ”Søstrene Bisp på Borgen”, hvori hun taler med biskop Marianne Christiansen om tro og politik – om venlighed, og om hvorfor politik er for vigtigt til at overlade til politikerne.

Hvad driver folketingspolitikerne? Hvad tror de på? Hvilke værdier ligger til grund for deres politiske handlinger? Hvordan ser de på religionens rolle i det offentlige rum og på religionsfrihed? Har de en grundsætning, et motto, en fortælling eller noget andet, der er retningsgivende for deres virke som politiker?

Disse spørgsmål drøfter biskopperne Marianne Christiansen fra Haderslev Stift og Tine Lindhardt fra Fyens Stift, når de i dk4s nye programserie ”Søstrene Bisp på Borgen” rykker ind i Samtaleværelset på Christiansborg og møder en repræsentant fra samtlige partier i Folketinget

”Søstrene Bisp på Borgen” produceres i samarbejde med Fyens Stift og Haderslev Stift.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.