Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

KulturHave med Jytte Abildstrøm

I over 60 år har skuespiller, teaterleder, komiker og miljøforkæmper Jytte Abildstrøm huseret på de danske teatre og revyscener, i film og på tv-lærreder og fået smilet og eftertænksomheden frem i de danske hjem. Kendetegnet med power i sit røde hår og en energibombe af engagement og humor.

Utrætteligt har Jytte Abildstrøm insisteret på, at det komiske og satiriske blev et afgørende element i hendes karriere. Hendes smil og latter er legendarisk, ligesom hendes CV er ligeså langt som en novelle.

Af film kan nævnes nogle få fra Poeten og Lillemor, Min søsters børn, Sommer i Tyrol, Den forsvundne fuldmægtig, Flyvende Farmor til Der var engang en dreng og så den ikoniske TV-serie Sonja fra Saxogade, hvor hun spillede moderen Norma.
Abildstrøm har altid haft fokus på børn og begyndte sin karriere med at lave meget børne- og dukketeater.

Lang tid før nogen havde hørt om økologi og grøn omstilling var Jytte Abildstrøm på barrikaderne, og som teaterleder for Riddersalen på Frederiksberg i København byggede hun Det Økologiske Inspirationshus op ved siden af teatret. Som miljøforkæmper har hun været en af sin generations vigtigste stemmer og banet vejen for den forståelse og position den grønne omstilling nyder i disse år.

Jytte Abildstrøm er gæst hos Christian Have i denne udgave af ”KulturHave”.

”KulturHave” produceres i samarbejde med Have Kommunikation.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.