Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Kultur i Tivoli: Den kongelige husscenograf

Københavns Tivolis Pantomimeteater er kendt og elsket af voksne og børn over hele landet – og også udenfor landets grænser.

Pantomimeteatret er en unik kulturinstitution, men det er yderligere enestående ved - og vel kun muligt i eventyrlandet Danmark, at landets dronning samtidig er ansat som scenograf i eventyrhaven Tivoli. Hvordan det hænger sammen fremgår af programmet, hvori Dronning Margrethe fortæller om inspirationen til og glæden ved at være en del af holdet bag nogle af Pantomimeteatrets forestillinger.

”Pantomimeteatrets husscenograf – kan man vel godt kalde Dem?”, lyder første spørgsmål fra programmets vært, Henrik Lyding, der ud over at være vært hos dk4, også er dramaturg på Pantomimeteatret og dermed kollega med Dronningen.

Se et spot for programmet her

Henrik Lyding døde den 16. juli 2018.

dk4 markerer Hendes Majestæt Dronningens 80-års fødselsdag ved et gensyn med tre programmer fra arkivet: ”Kultur i Tivoli: Den kongelige husscenograf”, ”Majestæten og arkæologien: Samtale med en hobbyarkæolog” og ”Teatermagasinet Speciel: Dronningen og teatret ”.
dk4 markerer Hendes Majestæt Dronningens 80-års fødselsdag ved et gensyn med 3 programmer fra arkivet: ”Kultur i Tivoli: Den kongelige husscenograf”, ”Majestæten og arkæologien: Samtale med en hobbyarkæolog” og ”Teatermagasinet Speciel: Dronningen og teatret ”.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.