Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Om 35 sekunder
MotorTV 2020

Annonce


Anne-Vibeke rejser: Anholt

Øferie er helt klart en af Anne-Vibekes favoritter, når der skal holdes ferie i Danmark og Anholt er på alle tænkelige måder noget helt særligt.

Godt tre timers sejlads fra Grenå ligger en af Danmarks skønneste øer. Den er bare 11 km lang og seks km bred – godt 22 km2 med ca. 150 beboere, som man næsten kan nå at møde på en uges ferie. Anholt er først og fremmest et stykke vidunderligt natur, og perlen af dem alle er turen gennem den såkaldte Ørken ud til det 42 meter høje fyr, som er Danmarks ældste fungerende fyrtårn.

Anholt består både af havneområdet og Anholt by, der ligger tre km fra havnen. Begge områder er der, hvor turisterne møder lokalbefolkningen, og hvor alle spisestederne ligger – og ja man spiser rigtig godt på Anholt, fordi havet er lige uden for døren.

Anne-Vibeke har i dette program slået teltet op på Anholt Camping, der ligger midt i klitterne lige ud til den skønneste strand. Pladsen er primitiv, men det er netop nærheden til naturen, der er hel genial. Anne-Vibeke møder også andre friske campister, der har valgt at holde ferie på den skønne ø.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.