Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Kl. 08.00
Trofæjagt under hegn

KulturHave med Per Smedegaard

Med 2.600 m2, kærlighed til Teatret, tre scener og 20.000 publikummer om året har Teatret Svalegangen i Aarhus markeret sig som et af Danmarks mest markante og profilerede samtidsteatre.

Siden starten i 1963 hvor tre unge skuespillere, Preben Harris, Gyrd Löfqvist og John Hahn-Petersen, besluttede sig for at lave et alternativt teater med fokus på ny dansk dramatik, har teatret været i stadig kunstnerisk udvikling.

Direktør og kunstnerisk chef Per Smedegaard fortæller i ”KulturHave” om, hvordan Svalegangen går i dialog med sit publikum og via scenekunsten sætter fokus på store emner som tro, sygdom, tab og kærlighed, ofte med humor og komiske greb.

Svalegangen har også formået at indgå i en række kreative og kunstneriske partnerskaber, der har stor betydning for teatrets position som at af landets dagsordensættende scener.
Med 4-5 egenproduktioner og 16 gæstespil pr. sæson har Smedegaard skabt et aktivitetsniveau, som både det offentlige samt en række fonde og virksomheder støtter op omkring.
Senest har Per Smedegaard sat gang i projektet United Change, som med afsæt i FN’s klimadagsorden frem til 2023 bliver til 17 teaterforestillinger, udstillinger og events, der hver reflekterer over de 17 verdensmål.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE A/S.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.