Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Fremtidens Europa (4:10): Digital transformation

Hvad skal der ske med det europæiske projekt på lang sigt? Hvilke ændringer – store som små vil være nødvendige for, at vi kan udvikle og fortsætte det europæiske samarbejde til glæde for og med engagerede borgere i hele Europa?

Det tager dk4 og Christian Foldager fat på i serien ”Fremtidens Europa”, når Foldager sammen med eksperter, opinionsledere, politikere, erhvervsfolk, forskere og repræsentanter fra civilsamfundets organisationer diskuterer, hvordan EU bør udvikles i det 21. århundrede.

I dette program handler det om den digitale transformation af Europa og de enkelte lande, for EU-Kommissionen er fast besluttet på at gøre dette årti til Europas ”digitale årti”. Europa skal styrke sin digitale suverænitet og sætte egne standarder i stedet for at følge andres. Fokus skal være på data, teknologi og infrastruktur med henblik på at udfolde en digital omstilling, der vil komme alle til gode.

Men hvorfor er den digitale transformation så vigtig? Hvordan skal de europæisk lande gennemføre den digitale omstilling, og er den europæiske digitaliseringsstrategi i det hele taget ambitiøs nok? Christian Foldager diskuterer digital transformation i Europa med Rikke Hougaard Zeberg, der er direktør for digitalisering i Dansk Industri, og Janus Sandsgaard, digitaliseringspolitisk fagchef hos Dansk Erhverv.

”Fremtidens Europa” produceres med støtte fra Europa-Nævnet.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.