Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Sommersang i Mariehaven 2022 (7:8)

De fire musikere i Maries Festival Band, Kristian Rusbjerg, Jacob Venndt, Christoffer Thorhauge og Jonas Kongsted, er som husorkester stille og roligt blevet en institution i Mariehaven. Hver gang spiller de publikum ind og på plads, når Helge Engelbrecht åbner havelågen og byder velkommen til endnu en god søndag med Sommersang i Mariehaven.

I dette program har Helge inviteret Maries Festival Band med på Store Scene, hvor de tryllebinder hele haven, først med en svensk traditionel polka, ”Perumgrisan” og dernæst en dansk klassiker ”Når en sailor går i land”. Sommersang i Mariehaven byder denne gang også på et genhør med den færøske countrysanger Hallur Joensen. Blandt de medvirkende er desuden Hallurs datter, Jessica Hallursdottir, der får sin debut i Mariehaven som solist med sangen ”The Closest Thing To Crazy”. Også den nordjyske troubadour Anders Mikkelsen er tilbage i Mariehaven, og som altid synger han egne sange, denne gang ”Den bette mands parti” og ”Før solen går ned”.

Fra Neighbours & Friends er der solo-indslag fra Michael Graubæk, Morten Husted og Helge Engelbrecht. Herudover optræder Sidsel Maria Michelsen, Mogens Fangel Damm og Helge Engelbrecht som trio med en dansk version af en kendt norsk Ola Bremnes-sang ”Har du fyr”. Endelig er der genhør med færøske Kristina Bærendsen, som i den grad har sunget sig ind i hjerterne hos publikum i Mariehaven.

Medvirkende:
Neighbours & Friends, Hallur Joensen, Jessica Hallursdottir, Maries Festival Band, Anders Mikkelsen, Kristina Bærendsen, Morten Husted, Michael Graubæk, Helge Engelbrecht, Sidsel Maria Michelsen og Mogens Fangel Damm.

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.