Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Sommersang i Mariehaven 2022 (8:8)

I sommerens sidste udgave af ”Sommersang i Mariehaven” har Helge Engelbrecht fint besøg af bl.a. bysbarnet Anne-Vibeke Isaksen, som er født og opvokset i Ansager.

Det får Helge og Anne-Vibeke en god snak. Anne-Vibeke fortæller levende om livet, som det har formet sig for hende, om lysten til at rejse og opleve, om at pakke kufferten og møde hjertevarme mennesker overalt på kloden og have en hel verden som arbejdsplads. Når det handler om musikken, er der også denne gang fint besøg i Mariehaven.

Johnny Logan er tilbage i storform og det samme er tilfældet med Vestjyllands nye Boyband Grandfætters, der løfter arven fornemt fra fædrene i Tørfisk. Den islandske sanger Böddi Reynis optræder med sin egen sang ”Lullaby” foruden Ray Charles-hittet ”I Got A Woman” – og mon ikke sidstnævnte er tænkt som en hilsen til kæresten Kristina Bærendsen, som selv har været på plakaten i Mariehaven flere gange denne sommer. Fra Neighbours & Friends-holdet er der solosange fra Tommy Rasmussen, Anne-Marie Hassing, Morten Husted og Mogens Fangel Damm, og som altid er publikum godt underholdt og med fra start til slut.

Medvirkende:
Neighbours & Friends, Helge Engelbrecht, Johnny Logan, Anne-Vibeke Isaksen, Jessica Hallursdottir, Böddi Reynis, Fætters, Tommy Rasmussen, Mogens Fangel Damm og Morten Husted.

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.