Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Kl. 14.00
Gensyn på dk4

Gå for BørneTelefonen

I mere end 1.000 år har pilgrimme vandret gennem det nordlige Spanien til byen Santiago de Compostela, til katedralen, hvor man formoder, at apostlen Jacobs jordiske rester ligger.

Oprindeligt vandrede man af religiøse grunde - men i dag er der mange flere grunde til det at vandre på Caminoen. I denne programrække møder vi omkring 100 danskere fra hele landet - der i starten af året engagerede sig i et nyt indsamlingsevent “Gå for BørneTelefonen” – et event som netop slutter med 5 dages vandring - på Caminoen i Nordspanien.

OG der samles ind, fordi trivslen blandt børn og unge-ikke står godt til i Danmark – og det er noget som BørneTelefonen kender alt for godt til. Alene sidste år, havde de frivillige rådgivere over 55.000 samtaler med børn og unge.

Vi har besøgt BørneTelefonen, hvor vi skal høre om ”omsorgssvigt”, ”skolesvigt”, ”digitalsvigt” og ”psykisk mistrivsel”, nogle af de områder, hvor vi som forældre og som samfund svigter.
Vi følger også vandreholdene rundt om i landet, og undervejs får vi en snak om det at vandre og om det at vandre for et formål. Sidst, men ikke mindst, så afslører vi – når vi i sidste afsnit slutter på Caminoen i Spanien – det totale indsamlede beløb til projektet “Gå for BørneTelefonen”.

Programseriens første program har premiere den 21. november kl. 18.50.

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.