Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Gå for BørneTelefonen (5:6): Slutspurt på Camino de Santiago

Der samles ind, fordi det bl.a. er nødvendigt at udvide åbningstiderne på BørneTelefonen, for trivslen blandt børn og unge står ikke godt til i Danmark – det er noget som BørneTelefonen kender alt for godt. Alene sidste år, havde de frivillige rådgivere over 55.000 samtaler med børn og unge, og tallet er stigende.

I de tidligere programmer har vi besøgt BørneTelefonen, for at høre om nogle af de problemstillinger de oplever hos de unge, men her i dette afsnit skal det mest handle om indsamlerne. De har pakket vandrestøvlerne og er fløjet sydpå. De fem danske hold er slået sammen til tre, og fordeler sig på tre forskellige ruter; den portugisiske, den engelske og den fransk del af Caminoen.

Caminoen består af 4000 km markeret rute, der siden 800-tallet har været stien for den religiøse vandring, som kunne være både bod og soning. Det var med overnatning på klostre og beværtninger, hvilket man dengang, som i dag, kunne få med et Camino-pas.

Vores vandrere har stadig det gode formål for øje, via sociale medier indsamler de kilometerpenge, så hver bakketop gør en forskel, og løbende tikker der penge ind. Hør om vandrernes oplevelser på den første del af Caminoen, her på dk4.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.