Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Jubilæumskoncert med Neighbours & Friends: Stjernestunder 2022

En fyldt sal i Aalborg Kongres & Kulturcenter danner denne aften den bedst tænkelige ramme for Helge Engelbrecht og det store sommersangsorkester Neighbours & Friends fra Mariehaven i forbindelse med den musikalske fejring og markering af Helges 70-års fødselsdag og 50-års jubilæum som sanger, sangskriver, spillemand og musikdirektør.

Koncerten ”Stjernestunder” er det til dato mest ambitiøse fra Helge Engelbrecht og Neighbours & Friends, der denne gang, udvidet med strygere og blæsere, består af 17 musikere under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg Olesen. Koncerten er spækket med nedslag fra Helges karriere, som bl.a. omfatter hele 10 af hans sange, der har fundet vej til Dansk Melodi Grand Prix.

Med afsæt i hans erindringer fra drengetiden i købmandsbutikken på Gl. Vejlevej i Grindsted tager Helge og det store orkester publikum med på en kalejdoskopisk musikrejse, som alle kan spejle sig i. Der er tale om en stor aften fyldt med hjertevarme, højt humør og øjeblikke, der kalder på det bedste i enhver, der elsker musik og er optaget af livet, når det er allerbedst.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.