Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 12

I denne uge af ”What2Watch” skal vores eksperter kigge nærmere på den danske gyser ”Superposition”, Steven Spielberg´s ”The Fabelmans” og ikke mindst Disney´s Star Wars-succes ”The Mandalorian”, der er ude med sæson 3.

 I ”Superposition” skal vi med parret Stine og Teis fra Vesterbro til den isolerede natur, der findes i Sverige. Her håber parret at kunne finde hinanden og sig selv, ved at trække stikket til resten af civilisationen. Det går dog ikke, som de håbede, og måske er alt i verden ikke, som man først troede? Steven Spielberg har lavet en halvbiografisk film om sit eget ophav, nemlig ”The Fabelmans”. Her følger vi den unge filmskaber, fra han er 7 til 18 år, og den rejse han er på for at både at holde sammen på familien og opdage filmkunsten. Disney´s ”The Mandalorian”-serie fra Star Wars-universet har haft stor succes i de første to sæsoner. Publikum skal igen følge Din Djarin og Grogu i dette tredje kapitel, der bringer dem til hjemplaneten for krigerracen Mandalorians. Pedro Pascal, der spiller hovedrollen Din, er for tiden også højaktuel i den meget anmelderroste serie ”The Last of Us” fra HBO.

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.

Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.