Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 13

I denne uge skal vores anmeldere, som sædvanligt, anmelde 2 film og en serie

Ann og Casper kigger nærmere på Dungeons & Dragons: ”Honor Among Thieves”, som er en action- og eventyrfilm om en charmerende tyv og en gruppe usandsynlige eventyrere, der begiver sig ud på en episk mission for at hente et tabt artefakt. Filmen er instrueret af John Francis Daley og Jonathan Goldstein og har Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page og Justice Smith i hovedrollerne.

Casper og Ann fortsætter med ”Den der lever stille”, som er en dansk drama-film fra 2023 baseret på Leonora Christina Skovs selvbiografiske bestseller. Filmen handler om forfatteren Leonora, der efter en dysfunktionel opvækst mister kontakten til sine forældre. Vi følger forfatterens egen kamp med familiehemmeligheder, fortidens traumer og tabubelagte tematikker som seksualitet og ensomhed.

Til sidst skal Ann og Maria tale om ”Succession”, der er en amerikansk tv-serie om Roy-familien, der ejer et globalt medie- og underholdningsimperium. Serien følger deres liv og magtkampe, mens de kæmper om kontrol over familievirksomheden. Sæson 4 er den sidste sæson i serien.

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.