Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 20

I denne uge handler det om de europæiske film og serier.

"Brevet fra Helga” er en islandsk film fra 2023, der handler om en forbudt kærlighedsaffære mellem en landmand og en digter i 1940''ernes Island. Filmen er instrueret af Ása Helga Hjörleifsdóttir og har Thorvaldur Kristjansson og Hera Hilmer i hovedrollerne. Filmen er baseret på romanen “Svar på Helgas brev” af Bergsveinn Birgisson.

"Tori og Lokita" er en belgisk-fransk dramafilm fra 2022, skrevet, instrueret og produceret af Jean-Pierre og Luc Dardenne. Filmen handler om to unge migranter fra Benin, Tori (Pablo Schils) og Lokita (Joely Mbundu), som forsøger at skabe sig et nyt liv i Belgien. De udgiver sig for at være søskende for at få opholdstilladelse, men de står over for mange udfordringer og farer. Tori bliver involveret i narkohandel, mens Lokita bliver låst inde på en hemmelig cannabisfarm. Filmen er en rørende og realistisk skildring af de marginaliserede og udnyttede i det moderne Europa. Filmen havde premiere på Cannes Film Festival den 24. maj 2022, hvor den konkurrerede om Guldpalmen og vandt festivalens særlige 75-års jubilæumspris.

"The Good Mothers" er en britisk-italiensk krimiserie, der er baseret på en sand historie om tre modige kvinder, der kæmper for at nedbryde den berygtede calabriske mafia ''Ndrangheta. Serien følger Anna Colace, en nyudnævnt kvindelig anklager, der udvikler en ny strategi til at knuse bandernes magt ved at få de kvindelige medlemmer til at samarbejde og dermed underminere organisationens magtstruktur. En strategi, der stiller kvinderne i front og får dem til at forråde deres familier i håbet om en bedre fremtid for sig selv og deres børn. Blandt de kvinder, der tør at udfordre mafiaen, er Denise Cosco, Giuseppina Pesce og Concetta Cacciola, der alle er født ind i de rigeste og farligste klaner. Serien har Gaia Girace, Valentina Bellè og Barbara Chichiarelli i hovedrollerne.

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.


Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.