Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

GLAS … Museet for glaskunst i Ebeltoft

Glasmuseet i Ebeltoft - har skiftet navn til "Glas - museet for glaskunst". 

Vi har besøgt museet - hvor Mikkel Elming fortæller historien om museet - og på besøg er også den dansk-australske kunstnerduo Studio ThinkingHand - Rhoda Ting og Mikkel Dahlin Bojesen - som netop har åbnet årets udstilling EVOLUTIONS.

De siger om deres arbejde: “Vores praksis starter i en dyb betagelse af naturens mangfoldighed og kompleksitet. Vi kredser om spørgsmål som: Hvad kan vi lære af svampes kønsliv? Er plast en klippeart? Er vores handlinger faktisk styret af bakterieflora? Er internettet en svamp? Hvordan lærer vi at samskabe med naturen som intelligens? Kan mikroberne hjælpe os til at skabe nye samfundsstrukturer? Vores værker er således en række nedslag i undersøgelser af, hvordan vi som art former nye horisonter for en fremtid, vi kun lige er begyndt at forestille os, på kryds på tværs og på trods.

Vi følger dem i arbejdet med installationen Deep Time, som skal bestå af en serie glassøjler, hvor 12.000 år gamle sedimenter fra havbunden ved Arktis - støbes ind i glasset. EVOLUTION kan ses fra maj til januar 2024.


Se programmet allerede nu på dk4.tv


Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.