Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 22

I denne uge handler det om ”What’s Love Got to Do with It?” og Netflix-filmen ”A Beautiful Life” med Christopher i hovedrollen. Og så laver Maria Månson og Casper Christensen en Arnold Schwarzenegger-top 3.

“What’s Love Got to Do with It?” er en britisk romantisk komediefilm fra 2022 instrueret af Shekhar Kapur. Filmen har Lily James, Shazad Latif, Shabana Azmi og Emma Thompson i hovedrollerne. Filmen handler om en prisvindende filminstruktør, der dokumenterer sin bedste vens rejse ind i et assisteret ægteskab i overensstemmelse med hans pakistanske familiearv. I processen udfordrer hun sin egen holdning til relationer.

Netflix-filmen ”A Beautiful Life” har Christopher i hovedrollen som den unge fisker Elliot, der får muligheden for en sangkarriere, da en musikmanager ser hans exceptionelle talent. Manageren giver sin datter Lily rollen som musikproducer, men Elliots mørke fortid er ved at spænde ben for succesen. Milad Avaz står bag filmen, hvor også Inga Ibsdotter Lilleaas, Christine Albeck, Ardalen Esmaili, Sebastian Jessen og Paw Henriksen medvirker.

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.


Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.