Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 24

I denne uge er det kun Maria Månson og Ann Lind Andersen der har fundet de gode anmeldelser frem til jer derhjemme.

"The Flash" fra 2023 er instrueret af Andy Muschietti og skrevet af Christina Hodson. Filmen har Ezra Miller i hovedrollen som Barry Allen og Sasha Calle som Supergirl. Den handler om Barry Allen, der bruger sin superhastighed til at rejse tilbage i tiden for at forsøge at ændre fortidens begivenheder og redde sin familie. Dette skaber uventede konsekvenser for hans tidslinje og tvinger ham til at kæmpe for sit liv for at redde fremtiden.

"Asteroid City" fra 2023 er en amerikansk science fiction romantisk komedie-drama instrueret af Wes Anderson. Filmen har en ensemble rollebesætning, der inkluderer Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton og Bryan Cranston.
Ifølge filmselskabet vil “Asteroid City” være en poetisk meditation over livets mening og fortælle historien om en Junior Stargazer-konvention, hvis rejseplaner bliver spektakulært forstyrret af verdensændrende begivenheder.

"Black Knight" er en sydkoreansk Netflix-serie fra 2023 med Kim Woo-bin, Song Seung-heon og Kang You-seok i hovedrollerne. Serien følger en legendarisk leveringschauffør "5-8" med ekstraordinære kampfærdigheder og en flygtning "Sawol", der drømmer om at følge i hans fodspor. Ryu Seok spilles af Song Seung-heon og er arvingen til Cheonmyeong Group, der regerer verden med ilt som våben.


I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.


Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.