Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Om 52 minutter
Campingmagasinet

Talkshow med Lone Hertz

Det var en sprudlende Lone Hertz, der i oktober måned 2002 var på besøg hos Frantz Howitz i et talkshow, der minder lidt om "Her er dit liv".

En række mennesker, der betyder noget for Lone Hertz, kom forbi for at puste lidt til hendes hukommelse. Søsteren Helle Hertz, kollegaen Malene Schwartz, sønnen Steen Stig-Lommer og skuespilleren Joen Bille, der var lærer på Statens Teaterskole, mens Lone Hertz var omstridt rektor.

Især sønnen Steen Stig - Lommer havde en for Lone Hertz meget betegnende historie i ærmet. Da han var 18 læste han en annonce om udlejning af et værelse, som hans mor havde sat i den lokale avis. Ud fra teksten kunne han regne ud, at der var tale om HANS værelse. Et vink med en vognstang om, at NU burde han forføje sig og klare sig selv. Jo, Lone Hertz har altid været meget konkret og insisterende, og det har givet hende flere problemer. Bl.a. som en noget upopulær rektor på Statens Teaterskole.

Der er i programmet ingen eksempler på skuespilleren Lone Hertz, men til gengæld er interviewet fyldt med alt det meget andet, der er vigtigt for hendes liv. Bl.a. engagementet i den 3. verdens problemer - og så selvfølgelig kampen for sønnen Thomas.

Lidt anekdoter er der også plads til. Især historien om Dirch Passer, da han spillede en alvorlig rolle som den stærke og enfoldige landarbejder Lennie i Steinbecks "Mus og mænd". Lone Hertz spillede den lokale bimbo, som Lennie kommer til at kvæle. Undervejs skreg publikum af grin, og Dirch Passer var dybt ulykkelig.

Det er mange år siden, Lone Hertz har stået på en teaterscene eller optrådt i en filmrolle, men heldigvis lever hun og har det godt. Hun er stadig et dybt engageret menneske, der kaster sig ud i mærkesager og er en elsket foredragsholder. - I dette talkshow med Lone Hertz møder seerne en charmerende og lystigt fortællende personlighed, der - med stor selvironi og selvindsigt - fortæller om et helt usædvanligt liv.

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.