Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Teatermagasinet: Gæst Anne Middelboe

Teatersæsonen er godt i gang, og ”Teatermagasinet” er klar igen med Henrik Lyding ved roret.

Et hav af musicals præger den kommende teatersæson. Men er der for mange af dem – gider folk ikke det alvorlige teater – og hvad kan vi i øvrigt glæde os til at se? I København, Odense, Aarhus og Aalborg – foruden alt det andet teater, der bliver produceret i resten af landet? Store og små scener, store og små forestillinger. Informations teateranmelder Anne Middelboe er gæst hos Henrik Lyding, og hun giver sit bud på den kommende sæson. Hvad er hot, og hvad er not?

Men at det hele ikke er musicals, beviser Henrik Lyding i begyndelsen af programmet med klip og anmeldelser fra tre af sæsonens åbningsforestillinger, tre klassikere, nemlig Det Kgl. Teaters opsætning af Holbergs komedie ”Erasmus Montanus” med Thure Lindhardt i titelrollen. Derefter skal vi til Odense Teaters opsætning af Shakespeares ”En Skærsommernatsdrøm”, og vi fortsætter til Aalborg, hvor de spiller Ibsens ”En Folkefjende”.

Til slut i programmet er der kortere anmeldelser af teaterkoncerten ”Gasolin” på Aveny, ”Den gamle dame besøger byen” på Aarhus Teater og monologen ”Rejsen” på Vendsyssel Teater.

Og til allersidst udlodder Henrik Lyding gratis teaterbilletter, der denne gang gælder til to musicals.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.