Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Gensyn på dk4: Et ekko af middelalderen: ”Europæisk Middelalder Festival 2014 ”

I programmet ”Et ekko af middelalderen – Europæisk Middelalder Festival 2014 ” tager dk4 dig med på en rejse tilbage i tiden til et sandt eventyr.

Halvdur &_Quartsur_lilleDet gamle statsfængsel i Horsens dannede det år rammen om den 20. udgave af Europæisk Middelalder Festival, hvor riddere, gøglere, musikanter og andet godtfolk gjorde deres indtog og skabte et liv og et leben af den anden verden. Men hvornår var det lige middelalderen var, og hvad var det for et liv, man levede den gang? Det giver historiker Anne Bjerrekær os et indblik i, når vi bevæger os rundt på festivalpladsen og oplever gøgl med Halvdur & Quartsur, ridderturneringen med de tyske stuntriddere Die Löwenritter og deres danske herold, kampshows med Compagni di Vignolles og musik med middelaldergruppen Ramashang.

Ramashang 2_lilleProjektkoordinator Iben Høgh Grøftehauge giver os også et indblik i festivalens 20 år lange historie samt udvikling og inviterer os med indenfor i festivalens særudstilling ”Tolkiens Univers – et ekko af middelalderen”, som indeholder, intet mindre end, 150 unikke kopier af genstande fra filmatiseringerne af Ringenes Herre og Hobitten.

Europæisk middelalderfestival 2016 afholdes ved fængslet fredag den 26. august og lørdag den 27. august.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.