Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Ål i Hallingdal - Sommer

Endnu en gang lægger Anne-Vibeke vejen forbi Norges første og eneste femstjernede campingplads Hallingdal Feriepark. Denne gang er det sommer, solen står højt på himlen, og den norske fjeldverden ser helt anderledes ud end om vinteren.

Der er masser af muligheder for aktiv ferie i naturen, så Anne-Vibeke cykler, vandrer, padler kajak, rider og prøver lykken med orm på fiskekrogen.

Langt ude på fjeldet besøger Anne-Vibeke en såkaldt sætergård, hvor alt mad tilberedes på stedet. Såkaldt ”urejst” mad er konceptet, mens maden i dalen er en blanding af det moderne køkken og husmandskost. Anne-Vibeke ser fx nærmere på den gamle ret ”småmåt med lefse”, der er en lokal specialitet.

Hallingdal Feriepark er en suveræn campingplads, med alt hvad hjertet begærer lige fra moderne faciliteter, aktiviteter for børn og voksne samt bondegård med egne dyr. Til større børn er der et kæmpe klatreområde. Campingpladsen har plads til alle der kommer i egen vogn eller eget telt, men har også suveræne hytter, der ligger helt ned til elven.


Læs mere om campingferie i Norge på www.AnneVibekeRejser.dk

Følg Anne-Vibeke Rejser på Facebook www.facebook.com/annevibekerejser
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.