Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Koncert med Helene Fischer: ”Farbenspiel”

dk4 har endnu en gang fornøjelsen af at sende koncerten ”Farbenspiel”, der blev optaget i Hamburg i 2014.

I Farbenspiel-koncerten har Helene Fischer som altid mange overraskelser i ærmet. Ud over at gennemleve de fire årstider, har man også mulighed for genremæssigt at nå rundt i musikkens farverige univers, hvor både rock, pop, funk, musical, dance – og selvfølgelig schlageren, som det hele er spundet ind i – er repræsenteret.

En af de ting man er sikker på at opleve, med en Helene Fischer-koncert, er hendes store respekt for - og glæde ved musikken. Genre blandes, og det forventelige bliver transformeret til noget genkendeligt nyt.

Helene Fischer står ikke alene i denne fantastiske koncert, hun bliver bakket op af tolv dansere, fyrre musikere, en strygekvartet, to guitarister, en bassist, en pianist, en akkordeonspillende keyboardspiller, en blæsegruppe, en perkussionist, en trommeslager, et backing-kor og en rapper.

Som man nok kan høre, er der her tale om en koncert med gang i – en af dem, der er helt ud over det sædvanlige. En koncert, hvor kunstneren er hundrede procent klar over hvilket udtryk, det er hun ønsker - og hvilken oplevelse, hun giver. God fornøjelse på dk4!

Koncert med_Helene_Fischer_Farbenspiel_2_lille
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.