Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Musikalsk rejse: Amigos, Liane, Sigrid & Marina m.fl.

De musikalske gæster er denne gang Gilbert, Sigrid & Marina, Liane , Marc Pircher og Rudy Giovannini. 

Nu kan du komme med på en fantastisk musikalsk rejse.
En rejse, der fører til de steder, hvor Schlager-musikken har rod. Vi skal op i bjergene, ned i dalene, ud til kysterne – hvor brisen får bølgerne frem, og ind til byernes smalle historiefyldte gader.
På rejsen skal vi høre schlager-musik med mange forskellige kunstnere. Nogle har vi hørt om, andre står endnu i bjergenes skygge. Et musikalsk og lærerigt eventyr, hvor solen oftest skinner.

På vores musikalske rejse gennem Alpelandet er vi denne gang på besøg i Kärntner Jauntal, hvor vi lader os forkæle kulinarisk. Kärnten er berømt for sine kulinariske lækkerier. Bryghuset Breznik i Bleiburg har sin rod i steinbier-bryggeri, hvor man kan følge med i produktionen. Ved tilberedningen af Jauntaler ”Saure Suppe” (sur-suppe) lader kokkene sig nødigt kigge over skulderen.
Derefter går det videre til den skønne Kalterer See i Sydtyrol. Med det yndige, mediterane landskab er Kalterer See den største naturlige badesø i Sydtyrol og også den varmeste. Alpesø Kaltern regnes for et af de smukkeste feriesteder i Sydtyrol.

God fornøjelse med næste udgave af ”Musikalsk rejse”.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.