Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

15 timers dansk musik på dk4

Lars Lilholt, Marie Frank, Sko & Torp er blandt de musikere, som ruller over tv skærmen, når dk4 igen er med til at understøtte og hylde dansk musik på den årlige Spil Dansk Dag.

Musik er godt og god musik skaber en rar stemning. Om det er klassisk, rock eller dansktop, kan musik og lækre billeder skabe noget særligt.
Derfor er god og velproduceret musik også godt tv.
Det har man altid vidst på dk4 og siden stationens begyndelse i 1994, har musik været en væsentlig og højt profileret del af dk4s tilbud til seerne. Musikken har været der hele tiden, både da Elsebeth Iver tonede frem med ” Så er der Kaffe” eller når Jørn Hjorting og Niels Bernhard sang og trallede med seerne hvor onsdag formiddag i ”De Ringer Vi Spiller”.
Kulturredaktør Frantz Howitz skabte over 100 musikalske talkshows med nationens førende kunstnere og ”Live dk ” fra Aarhus-redaktionen producerede koncerter med unge fremadstormende bands, hvoraf mange i disse år er toneangivende på den rytmiske scene.
De seneste år har dk4 igen skruet op for musikken, senest i form af dette efterårs stort opsatte DANSK TOP Talent-serie fra Horsens Teater, hvor dk4 i samarbejde med Familie Journal præsenterer hele 72 musikere og bands fra alle byer og egne i kongeriget.
Samtidig har dk4 søsat stationens egen web-radio, DANSKBOX, med dansksproget musik som kan findes på www.dk4.dk.

Se visningstidspunkter for koncerter på Spil Dansk Dag på www.dk4.dk/tv-guide
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.