Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Nordisk jul (1:4): Magiske juletræer og adventshygge

Det er snart 1. søndag i advent. Så er det tid til at drikke gløgg og lave adventskrans.

Søger du inspiration til julepynt med et nordisk twist, kan den erfarne florist Lars Jon måske hjælpe.
Han har arbejdet med blomster siden han var 15 år, ejer Flower Studio på Store Kongensgade i København, skriver bøger og afholder kurser og shows i både ind- og udland. Lars har en særlig evne til at få overraskende ideer ud af enkle materialer - og i programserien NORDISK JUL viser han dk4s Amanda Bastholm, hvordan man laver smuk julepynt af naturens egne råvarer.

I første program viser Lars udførligt, hvordan man laver sin egen adventskrans – der er også tid til at lave magiske juletræer - og så får du opskriften på hans helt egen kakao.


Det er snart 1. søndag i advent. Så er det tid til at drikke glögg og lave adventskrans. Søger du inspiration til en ny stil med et nordisk twist, kan den erfarne florist Lars Jon måske hjælpe.

Han har arbejdet med blomster siden han var 15 år, er medejer af 4 butikker, skriver bøger og afholder kurser og shows i både ind- og udland. Lars har en særlig evne til at få overraskende ideer ud af enkle materialer - og i vores nye programserie NORDISK JUL viser han dk4’s Amanda Bastholm, hvordan man laver julepynt af naturens egne råvarer.

 

I første program viser han udførligt, hvordan man laver sin egen adventskrans – der er også tid til at lave magiske juletræer - og så får du opskriften på hans helt egen kakao. 

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.