Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Motorcykel-liv: En dans med tyngdekraften

Der er i dag over seks gange så mange motorcyklister, på de danske veje, som der var for bare 25 år siden, og antallet er stigende. 

Det er ikke længere er særsyn at køre på motorcykel i Danmark. I et land, der bliver stadigt varmere, suser unge, midaldrende og også ældre - både mænd og kvinder - i dag begejstret af sted, imens de oplever både køre- og livsglæden ved det tohjulede univers.

"Motorcykel-liv” er en ny, hyggelig og anderledes tv-serie på dk4 – en serie, som handler om andet og mere end bare hastighed og hestekræfter. Serien kan ses af både den enkelte motorcyklist, og af “Hr. og Fru Danmark”. Serien bevæger sig lidt omkring - i både det indre og det ydre - fordi, vi får både olie på fingrene og hører lidt om, hvad det betyder for mentalhygiejnen "at køre på motorcykel".
Tilrettelægger Mads Black Ifversen - som selv er mangeårig motorcyklist - har længe syntes, at der, i den danske medieflade, manglede et anderledes motorcykelprogram, som afspejler den nye tohjulede virkelighed.


Foto: Mads Black Ifversen.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.