Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Sunde nytårsfristelser

Nu hopper vi snart ind i det nye år. Nytårsaften er en højtidelig og festlig aften. En aften forbundet med mange traditioner, men også en aften fyldt med kaloriebomber og usunde sager. Og hvem vil ikke gerne hoppe lidt sundere ind i det nye år.

I dette program kan du bl.a. blive inspireret til at gøre nytårsaften lidt sundere. Her får du bl.a. inspiration til at lave en festlig nytårskage, sprøde kålchips samt en brusende og festlig kombucha til Dronningens nytårstale. Rigtig godt nytår!

Caroline Fibæk er naturopath i biologisk medicin med speciale i kvindesygdomme. Hun driver klinik, skriver bøger, underviser og holder foredrag. Til daglig rådgiver Caroline mennesker med sygdomme og ubalancer i kroppen, så de kan genvinde deres naturlige sundhed og balance. Caroline er forfatter til en række bøger, bl.a. Nyd dig sund, 42 Raw og Nyd dig slank.

Carolina Cia er kostvejleder, juice- og smoothieekspert og meget passioneret omkring grøn mad. Hun brænder for at hjælpe mennesker med at få et mere balanceret forhold til mad. Carolina Cia afholder juiceretreats rundt om i landet og brænder ligeledes for at formidle sundhed og inspirere til sundere vaner. Og så er hun bl.a. medforfatter til bogen Go Green.


Du kan se opskrifterne her
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.