Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

LOOKS m. Sidsel Marie Bøg: Liner og fest-fin

Brede bryn, vingeformet eyeliner og contour er nogle af de store makeuptrends, alle gerne vil lære at bruge, og derfor viser makeupartist Sidsel Marie Bøg, hvordan du kan bruge de nyeste trends uden at se oversminket ud. Det er et nordisk, enkelt og naturligt look, der alligevel er glamourøst og lækkert, og det er vist på en enkel og let tilgængelig måde.

Looks m._Sidsel_Marie_Boeg_Liner_og_festfin_lilleMed fokus på det gode håndværk og de små tips, man først fanger efter mange år i makeupfaget, viser Sidsel den gode nordiske hverdags make-up, brudt ned i de enkelte elementer: den gode, glødende hud, contour, brede bryn, bløde læber og den vingeformede eyeliner.

Der er masser af inspiration at hente, og som kronen på værket viser Sidsel, hvordan det enkle hverdags-look let kan transformeres til det mest glamourøse fest-look med masser af glimmer og highlight.





Sidsel har gennem snart 20 år arbejdet som makeupartist for nogle af de største modemagasiner, blandt andre Italian Vogue, Cosmopolitan og Vs. Magazine, og hun har arbejdet sammen med nogle af de allerbedste fotografer, herunder Anton Corbjin, Bryan Adams og Peter Lindbergh.
Arbejdet som international makeupartist har ført hende rundt i hele verden, men siden hun i 2007 fik sin søn, har København været hendes faste base. Sidsel er den, man ringer til, hvis der skal laves et lækkert, glamourøst nordisk look, det look, der klæder de fleste skandinaver og som passer til vores aktive livsstil. Og det er netop dette look, vi har valgt at lægge vægt på i de fire udsendelser, LOOKS, som du kan se både på dit tv og online on demand.


Tilrettelæggelse: Anne Absalonsen
 
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.