Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Dansk-tysk med Matlok: Jørn Mikkelsen

Siegfried Matlok befinder sig i denne udgave ad ”Dansk-tysk med Matlok” på et af Danmarks mest markante steder for ytringsfriheden, nemlig hos Jyllands-Posten i Aarhus.

I sin indledning citerer Matlok Georg Brandes med ordene:
”Ringe er magten i det bly, der blev til kugler, i sammenligning med den i det bly, der blev til skrift”.

Gid det var så vel, vil man måske sige på Jyllands-Posten, der i dag desværre af sikkerhedsmæssige grunde i kølvandet på Mohammed-tegningerne og efterfølgende terrortrusler er blevet forvandlet til en slags fæstning, hvor chefredaktør Jørn Mikkelsen siden 2008 ikke kun har ansvaret for den daglige avis, men også for medarbejdernes personlige sikkerhed.

Chefredaktør Jørn Mikkelsen, der er vokset op i Sønderborg er en ganske særlig Tysklands-kender, ikke mindst på baggrund af sin tid som udlandskorrespondent i Tyskland.
Men Matlok vil ikke kun drøfte fortid med Mikkelsen. Han vil også og især høre Mikkelsens mening om det nye Tyskland, herunder også bede chefredaktøren uddybe sin udtalelse om, at "Tyskland er i dag for os en lykkelig historie". Gælder det mon også kansler Angela Merkels humanistiske kurs i flygtningespørgsmålet?
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.