Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Sommersang i Mariehaven 2015 (3:10)

Så er det atter tid til Sommersang i Mariehaven på dk4. I dette program har vi bl.a. besøg af Swing Sisters, Lise Lotte Norup, Kirsten Vaupel og Kirsten Siggard, som tager os med tilbage til de gyldne swingdage med ”Alexanders Ragtime Band” forklædt som Neighbours & Friends.

Sommersang i_Mariehaven_2015_3_Annedorthe_Michelsen_lilleMariehaven har også besøg af Anne Dorte Michelsen, som har premiere på en helt ny sang ”Hej Far” og så er der gensyn med Maries Festival Band, som denne gang har en dejlig svensk Evert Taube-vise på repertoiret. Helt i tråd med dette synger Helge Engelbrecht med publikum ”Så længe skuden kan gå”.

Desuden er der fint besøg af Danmarks førende trompetist Per Nielsen. Husorkesteret Neighbours & Friends drysser også gavmildt af sange fra egne rækker, og det hele bindes sammen af manden, der har adresse på stedet, Helge Engelbrecht. Sommeren er igen kommet til Ansager og publikum er som altid med fra start til slut.

Medvirkende:
Anne Dorte Michelsen, Swing Sisters, Per Nielsen, Maries Festival Band samt Neighbours & Friends under ledelse af Ronnie Flyvbjerg Olesen.

Sommersang i_Mariehaven_2015_3_Per_Nielsen_lille


   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.