Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Hawaii

Øgruppen Hawaii er på alle tænkelige måder en drømmedestination. De fleste har billeder af kridhvide bounty-strande, hula-dans og surfere under en bagende sol på nethinden, måske endda med lyden af Elvis’ ”Blue Hawaii” i øregangen.

Anne-Vibeke Rejser_Hawaii_2015_Foto_Rasmus_Schoenning_3_lilleDer er ingen tvivl om, at det Hawaii findes, men Hawaii er også meget andet. På en rundrejse med Risskov Travel Partner besøger Anne-Vibeke fire af de 19 større øer, der findes. Efter ca. 32 timers rejse via Amsterdam og Los Angeles begynder rejsen på den første ø Maui, der er den næststørste ø i Hawaii. Herefter går turen til øen Hawaii, der er mere kendt på Big Island, hvor de rygende vulkaner og flydende lava venter. Det tredje stop er på øen Oahu, hvor Honolulu og Pearl Harbour ligger. Sidst, men ikke mindst besøger Anne-Vibeke også øen Kauai, der er den ældste af øerne, og byder på ubeskrivelige naturoplevelser som gemte vandfald og Stillehavets største canyon.
I programmet ser Anne-Vibeke naturligvis også nærmere på de utallige strande, som den eksotiske destination er så kendt for.

Læs mere om Hawaii på www.AnneVibekeRejser.dk

Anne-Vibeke Rejser_Hawaii_2015_Foto_Rasmus_Schoenning_1_lille 
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.