Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Sportsdans: Grand Slam Standard, Wuhan 2016 Foto: Ingelis Ørum

Sportsdans: Grand Slam Standard, Wuhan 2016

Årets anden afdeling af Grand Slam turneringen afholdes i Wuhan, Kina, hvor vi skal møde verdenseliten inden for standarddans.

2015-udgaven af Wuhan-turneringen bød på en del overraskelser i den endelige stilling og 2016 lægger op til lige så mange spekulationer om udfaldet af især podieplaceringerne. Det tyske par, Simone Segatori og Annette Sudol, var, et godt stykke ind i 2015, favoritter, men det fik det russiske par, Dmitry Zharkov og Olga Kulikova, lavet om på, da de overraskende overtog bl.a. VM-titlen. Dmitry og Olga vandt desuden Grand Slam turneringen i Helsinki tidligere på året, hvilket med garanti ikke har gjort Simone og Annettes lyst, til at vinde denne afdeling, mindre.

Udover spændingen omkring podieplaceringerne, venter der også endnu en stor opgave for danske Bjørn Bitsch og Ashli Williamson. De har efterhånden etableret sig som en fast del af finalerne i Grand Slam turneringerne, senest med en 5. plads i Helsinki, men det kræver hårdt arbejde at forblive en del af det fine selskab.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.