Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Korsbæk på Bakken (3:3): Tæt på skuespillerne

Da Korsbæk på Bakken åbnede i april 2015 var der mange bekymringer om skuespillerne kunne leve op til de store forventninger, der var til dem. Men alle bekymringerne blev hurtigt fejet til side, de 13 skuespillere, der hver dag levendegør de ikoniske figurer fra Matador, er en af grundstenene til Korsbæks store succes.

Korsbaek paa_Bakken_taet_paa_skuespillerne_Jernbanerestauranten_lilleI en garderobe, der ligger godt gemt under et stort gangsystem under Korsbæk, forvandler skuespillerne sig flere gange til roller som Røde, overtjener Boldt, Grisehandler Larsen og Oberst Hackel, og møder gæsterne både i Algaden og i de forskellige hyggelige restaurationer. Og på Misse Møghes altan, kan gæsterne flere gange dagligt opleve den meget omtalte scene fra Matador - der jo reelt ikke er med i serien - hvor overlærer Andersen dør af kulde efter at være blevet låst ude. I rollen som Frederik Andersen er blandt andre Peter Aude, der har været med siden Korsbæk åbnede.

Korsbaek paa_Bakken_taet_paa_skuespillerne_oberst_Hackel_lilleI dette program følger vi ham og hans kollega en dag på Bakken, hvor de fortæller om, hvordan det er at spille de folkekære roller, og hvorfor det er et drømmejob at være skuespiller i Korsbæk.


Korsbaek paa_Bakken_taet_paa_skuespillerne_i_kaelderen_lille
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.