Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Koncert med Cæcilie Norby - Live fra Trommen i Hørsholm

Det forunderlige med kunstnerisk udfoldelse er, at den ofte skabes allerbedst på et underskud. Sådan blev det også for Cæcilie Norby, og hendes musikere, denne lørdag i Hørsholm. Efter en hård dag med prøver og et stramt turnéprogram skabte den ellers så kontrollerede jazzsangerinde ”magi” og lagde salen ned.

”Skal vi skabe TROMMEN om til en svedende jazzklub?”, spurgte hun det normalt lidt reserverede Hørsholm-publikum. Og en svedende jazzklub blev det, især da den svenske basunist og sanger Nils Landgren kom på scenen for at bakke op under resten af holdet - Lars Danielsson (bas, cello), Jacob Karlzon (piano) og Xavier Desandre Navarre (percussion). Publikum rockede med, var intenst medlyttende under Cæcilie Norbys mere stille numre, og var imponerede da ekstranummeret ”Poem and Prayers” beviste, hvilken stor operadiva Cæcilie Norby kunne være blevet, hvis hun havde valgt at følge den vej. Hendes klokkeklare koloratursopran ville hendes mor – operasangerinden Solveig Lumholdt – ikke kunne gøre bedre.

God fornøjelse, med en mindeværdig koncert.


”Gensyn på dk4” giver dig mulighed for at se nogle af de skatte, vi gemmer i vores arkiver. Bare fordi en samtale er forgået tilbage i de dage, hvor fjernsyn blev produceret i SD, eller personen ikke er mere, kan der stadig være guld at hente. Vi håber, I tager godt imod vores nye vindue.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.