Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Lidoen, Italien

Hvor går campingferien hen, når det handler om en af danskernes absolutte favoritområder? Flere tusinde danskere drager hertil hver sommer. Det ligger meget tæt på en af Italiens største turistattraktioner, Vendig og det er naturligvis den italienske Lido.

Udgangspunktet for alt det Anne-Vibeke viser i dette program, er en af områdets femstjernede campingpladser Camping Marina di Venezia, der også er en af områdets største campingpladser – om den også er bedst – det skal Anne-Vibeke naturligvis prøve at finde ud af. En ting er i hvert fald sikkert – den er populær og helt fyldt med flere end 12.000 gæster – over 2.000 af dem er fra Danmark.

Marina di Venezia er den sidste af de godt 30 campingpladser, der ligger på den ca. 15 km lange Cavallino Treporti-halvø, der har Adriaterhavet på den ene side og lagunen med Venedig på den anden side. Der er med andre ord tale om en campingplads, der ligger for enden af vejen. Den fungerer som en hel by og har over en km lang privat sandstrand. Alt sammen under en bagende sol.


Se mere om campingferie i Italien på www.AnneVibekeRejser.dk
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.